Amok eMateriaalit

Pepistä näet ajantasaiset tietosi opinnoistasi ja opintosuorituksistasi sekä voit tulostaa opintosuoritusotteen. Pepistä löydät Ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijoille suunnattuja muita palveluita, Ossi-työkalun, harjoitteluun ilmoittautumisen, harjoittelusopimuksen ja todistushakemuksen. Pepin HOPS työkalulla voit ilmoittautua osaan valinnaisia opintoja.

Tarvitset ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijana Pepistä seuraavia toimintoja:

Peppi Opiskelijan työpöytä.png

HOPS-valikko

HOPS-valikosta näet ajantasaiset tiedot opinnoistasi, voit tulostaa opintosuoritusotteen ja ilmoittaudut kasvatustieteen perusopintoihin, joihinkin Amokin valinnaisiin opintoihin ja opettajan osaamisen kehittymissuunnitelmatilaisuuteen.

Ilmoittaudut opintoihin valitsemalla HOPSin välilehdistä kohdan Ilmoittautumiset. Samasta paikasta voit perua ilmoittautumisesi. Jos opintojaksoa ei näy Pepin Ilmoittautumiset välilehdellä, pääset ilmoittautumaan haluamaasi opintojaksolle Hae opintoja toiminnon avulla. Hae tiedot opintojen nimellä tai koodilla.

HOPS välilehti Peppi.png

AMOK-valikko

1. Ossi-työkalu oman henkilökohtaisen opintosuunnitelman ylläpitämiseen, osaamisen tunnistamiseen ja osoittamiseen.

2. Opetusharjoitteluun ilmoittautumislomake ja harjoittelusopimus

Kaikki opiskelijat ilmoittautuvat opetusharjoitteluun. Opetusharjoittelu tehdään oppilaitoksessa ohjattuna harjoitteluna tai osaamisen osoittamisena oman opetustyön yhteydessä.
Täytä opetusharjoittelun ilmoittautumislomakkeen tiedot huolellisesti ja tallenna. Ilmoittamasi tiedot tulevat samalla opetusharjoittelusopimukseen. Tämän jälkeen pääset muokkaamaan ja täydentämään sopimusta. Lisää sopimukseen arvioitu opetusharjoittelusi keston aika. Tallennettuasi täydennetyt tiedot, tulosta sopimus ja hanki siihen ohjaavan opettajasi esimiehen allekirjoitus. Amokin edustajan allekirjoitusta sopimukseen ei tule, vaan sen korvaa juokseva sopimusnumero. Yksi kappale sopimuksesta jää harjoittelupaikkaasi ja yksi sopimus toimitetaan Amokkiin.

3. Todistushakemus

Täytä hakemus ohjeiden mukaisesti. 

Peppi Amok valikko.png

Tilaukset -valikko

Tilaukset-valikosta tulostat opintosuoritusotteen ja opiskelutodistuksen.

Peppi Tilaukset valikko.png